Dodaj ogłoszenie
Polityka prywatności

Dane osobowe przekazywane nam przez użytkowników serwisu www.otokrolik.pl   przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez użytkowników pozwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe użytkowników przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo.

Dostęp do bazy danych posiada jedynie administrator serwisu www.otokrolik.pl

Użytkownik , który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełny  dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub usunięcia.

Serwis www.otokrolik.pl nie udostępnia, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych użytkowników osobom trzecim, chyba że użytkownik sam wyrazi na to zgodę.

Serwis www.otokrolik.pl wykorzystuje również tzw. pliki cookies (ciasteczka).
 Pliki te są zapisywane na komputerze użytkownika przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności użytkownika w celu dopasowania ogłoszenia do jego ustawień wyszukiwania. Użytkownik w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z serwisu www.otokrolik.pl

 Pliki cookies zapisywane na komputerze użytkownika przechowują informacje na temat:
  •  sesji Użytkownika,
  •  ostatnio przegladanych ogłoszeń
  •  przegladania spisu hodowców

Informujemy Państwa ,  że jeżeli na stronie internetowej naszego serwisu ogłoszeniowego zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy brać odpowiedzialności   za zawartość tych stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, użytkownik czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim  udostępnisz im swoje dane osobowe.

Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy użytkownikom jedynie za ich zgodą . Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego użytkownikowi, jeżeli potwierdzi akceptację na otrzymywanie newslettera o nowych ogłoszeniach dodanych każdego dnia.

Masz pytania dotyczące polityki prywatności pisz admin@otokrolik.pl
Aktualności
Reklama